Dairesini satması sonrası , parasını kriptoya yatırması ardından bir zaman sonra iş yerine uğramış olan Ünal, bilgisayarına geçtikten sonra  borsayı incelemesi sonucu zarara girdiğini görmüş olan Ünal tabancasını  çıkartarak tek kurşunluk ateş etti . Ünal 'ın olayı işte ne olduysa  bunun nedeninden dolayı oldu . 

 

 

Duyulan habere göre ,İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Caner Ünal ,geçtiğimiz günlerde sahip olmuş olduğu  daireyi satarak parasını , kripto paraya yatırdı. Olay zamanı  sabah saatlerinde cadde üzerindeki iş yerine uğrayan Ünal, bilgisayarının başına geçerek borsayı incelemeye  başladı.

Büyük zarar ettiğini gören Caner  Ünal, ruhsatsız tabancasını çıkararak başına  tek kurşun  ateş etti. Sesleri duyan çevredeki kişiler  ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi  gönderildi . Kısa sürede olay yerine  varan  sağlık ekipleri, ağır yaralı Ünal’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Kağıthane’deki özel bir hastaneye kaldırdılar  tedavi altına aldılar .Bu hastanede  ameliyata alınan Ünal, yapılan tüm müdahaleler sonucu kurtarılamadı . Ünal’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu da  öğrenildi.