Kanal D'de 17 sezondur yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine sağlık sorunları nedeniyle ara vermişti. Arka Sokaklar'ın yapımcısı Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlerin durdurduğunu açıklanmıştı. Arka Sokaklar'da Engin komiser rolünü canlandıran, Türker İnanoğlu'nun oğlu olan İlker İnanoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

 

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün zorunlu ara verildiği açıklanmıştı. Yapım şirketi Erler Film, çalışanlara bir mesaj yollayarak alınan kararı duyurmuştu. Türker İnanoğlu'nun damadı olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de diziyle ilgili kararı sosyal medyadan açıklamış ve "Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir" demişti.

 

 

arkasokaklar

 

Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu ise bu iddialara son noktayı koydu. Arka Sokaklar'da Engin komiser rolüne de hayat veren İnanoğlu, tv100'de ekrana gelen Magazin Hattı programına açıklama yaptı. Babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden ünlü oyuncu, "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" dedi. Kanal değiştirme iddiaları ile ilgili konuşan İlker İnanoğlu, "Yok o doğru bir haber değil" yanıtını verdi.