Ünlü oyuncu İlker Kaleli, La Passion Turca adlı dizisindeki partneri Maggie Civantos İstanbul'da ağırlayacak. Kaleli, Civantos'u sevgilisi Sıla'yla tanıştıracak.

 

Dizideki partneri de önümüzdeki günlerde İstanbul’a geliyor. Antonio Gala’nın aynı adlı romanından uyarlanan ‘La Passion Turca’da antikacılık yapan karizmatik ‘Yaman’ ile sanat tarihi araştırmacısı ‘Olivia’nın Türkiye-İspanya hattındaki aksiyon dolu aşkı işleniyor.
Her biri 50 dakikalık altı bölümden oluşacak. Parlak bir profesyonel kariyere sahip İspanyolca Güzel Sanatlar öğretmeni Olivia, intihara teşebbüs ettikten sonra İstanbul'daki bir hastanede komadan uyanır. Orada, Olivia'nın Türk sevgilisi Yaman ile bir sanat kaçakçılığı ağında yaptığı işbirliğini araştıran bir müfettişin sorularını yanıtlar. Kahramanın hikayesi, Yaman'la yaşadığı ve İspanya'daki yaşam projesini terk etmesine neden olan ezici tutkuyu iki aşamada yeniden kurguluyor. Olivia'nın her zaman doğruyu söylemediği, Türkiye'de kalışını ve adamın tehlikeli işine katılımını çevreleyen gizemi körükleyen bir hikaye.
Hapisten çıkmak ve yetkililerden korunmak için Olivia, Yaman'a dönmeli ve polise hareketlerini bildirmelidir. 

İlker Kaleli, İspanyol dizisi "La Passion Turca" daki partneri Maggie Civantos'u İstanbul'da ağırlayacak. Kaleli, Civantos'u sevgilisi Sıla'yla tanıştıracak. İki oyuncu, Sıla'nın Harbiye konserine gidecek.