Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiği bildirildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. 'Terörist neredeyse hedefimiz orası!' parolasıyla terör unsurlarını yok etmeye devam edeceğiz."

Milli Savunma Bakanlığı “X” hesabından yaptığı paylaşımda, Irak’ın kuzeyi olan Kandil ve Hakurk bölgesinde 10 PKK’lı teröristin yakalandığını bildirdi. 

MSB ”X” hesabından: 

“Irak’ın kuzeyindeki Kandil ve Hakurk bölgesinde tespit edilen 10 PKK'lı terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. 

“Terörist neredeyse hedefimiz orası!” parolasıyla terör inlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz.” şeklinde açıklamada bulundu.