Ünlü şarkıcı aşkını ilan etti. Bu kişi kimse ise merak konusu oldu. En son ilişkisi kötü biten Derici, aşka kapamadı kendini..

 

Son olarak meslektaşı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla ve olaylı ayrılığıyla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda aşkını ilan ederken magazin gündemine bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda aşkını ilan ederken magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

At gibi aşığım!

 

Aradığı ilişkiyi bir türlü bulamayan İrem Derici son olarak Cem Belevi tarafından aldatılmıştı. Cem Belevi'yi ifşa eden İrem Derici aşka kapılarını kapatmıyor. "At gibi aşığım" itirafında bulunan Derici gündem oldu. Son olarak Cem Belevi ile ilişkisinde aldatılan İrem Derici bu ilişkisiyle "Ben şu anki bağımlılığımı nasıl bırakacağım? Mesela buraya oturuyorum ya o da oturdu buraya diyorum. Aklım mantığım zekam hepsi bir kutuda ve anahtarı bende değil. Çok korkuyorum çünkü kontrolüm yok ay bilmiyorum bittim" demişti. Aşık olunca gözünün hiçbir şey görmediğini her fırsatta dile getiren Derici son paylaşımıyla gündeme geldi. İrem Derici Twitter hesabından "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulundu.