Işıl Reçber sessizliğini bozdu: ‘Olay çıkarmadım, işte ispatım’

Kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber sosyal medya hesabından hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

Eski kalecilerden Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, hakkında yazılan bir köşe yazısıyla ilgili sessizliğini bozdu. Kendisine ait son derece pahalı bir çantanın konser izlemeye gittiği mekanda dansçılar tarafından ezilmesinin ardından olay çıkardığına dair iddialara bir süre kulaklarını tıkayan ve görmezden gelen Reçber sonunda konunun kapanmayacağını gördüğünden bir açıklama yapma gereği duydu. Sosyal medya hesabından kaleme aldığı yazıyı paylaşan Işıl Reçber iddiaların gerçek olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

“Kendisini tanımam ama benimle ilgili araştırma yapmadan köşesinde yazmış olduğu Demet Akalın konserine Croco Hermes çantası ile giden ve çantası dansçıların ayakları altında kaldığı için olay çıkaran Işıl Reçber haberine ithafen ispatımdır. Benim konserdeki halim belimdeki çanta ile solda, konsere yurt dışından gelen başka bir arkadaşımızın bahsedilen çantası ile fotosu sağda. Ama ortada ne çantanın yerlerde sürünmesi ne de başka bir olay sözkonusu. Sevgili Ebru Yaşar; Bu kadar güzel bir konser sonrası aynı camiadaki arkadaşınızla ilgili haber yaparken keşke arayıp gerçeği check etseydiniz. Sizi yanlış yönlendirenleri de anlamış olurdunuz. Sevgili takipçilerim bunu konu yapmak gerçekten istemedim günlerdir ama haber her yerden bana da gelince açıklama gereği duydum, sizleri meşgul ettim. Affola,cok sevgiler…”

DEMET AKALIN DA IŞIL’A DESTEK VERDİ

Keşke bugün internet haberlerine düşerken bir bana sorulsaydı! Olmayan sahnenin ortasına fırlamayan bir çanta! Üstelik çanta yazıldığı gibi Işıl Reçber’in de değil! Olabilirdi de ama değil! Başka bir arkadaşımın, başka bir davetten konserime yetişmesi! Olay bu! Gelelim yazılan çizilene! Işıl Reçber’i tanımayan dışardan önyargıyla bakabilirsiniz ben de öyle bakardım ama neyazık ki insanlar göründüğü gibi değil. Üstelik benim konserime gelen dostlarımın kalbini kırmak kimin haddine düşmüş! Ne ayıp! Ne sahneye yuvarlanan bir çanta ne de gelenlerin bunları yemeden içmeden yalan yanlış anlatması var! Dostlarım o görgüye sahip insanlar! O gece Bostancı’da olan tek şey vardı beni alkışlayan benim mutluğuma ortak olan davetli dostlar! Davetli olmayanların içine oturmuş hayallleri değil!