Fenerbahçe takımının yeni sezon adına yeni isimler için girişimlere şimdiden başladığı belirtildi. Finansal Fair Play anlaşmasına bağlı olan takımın bu engele takılmayı istemediği ve yönetimin sezonun bitiminden sonra sözleşmeleri sona erecek olan oyuncularla şu andan itibaren görüşmelerin yapıldığı bildirildi. Sportif Direktör Comolli, Chelsea takımı ile sezon bitiminden sonra takımdan göndermek istediği isim olan Pedro ismi ile şimdiden görüşmelerin başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

İlk Görüşmeden Olumlu Sonuç Çıktı

32 yaşında olan İspanyol oyuncuyla ilk temasların  İngilterede gerçekleştirildiği. Görüşmeler neticesinde Comolli'nin bu sırada fikir alışverişinde bulunduğu ortaya atılan iddialar arasında. Oyuncuyla gerçekleştirilen ilk görüşme esnasında Pedro'nun da yeşil ışık yaktığı belirtiliyor.

Anlaşma İçin Uygun Şartlar Aranacak

Comolli'nin Pedro ile Ocak ayı itibariyle bu defa resmi görüşme gerçekleştireceği gelen detaylar arasında yer alıyor. Bununla beraber görüşme için İspanyol yıldızın menajeri de katılım yapacak. Bu durumda ise anlaşma zemininin oluşması sağlanacak