İstanbul'da yaşanan vahşet olay.... İstanbul'da iki şahıs, 60 bin lira alacaklı oldukları adamı Avcılar'da kaldığı otelin önünde 'konuşacağız' bahanesiyle araca alıp kaçırdı. Çıkan tartışma sonrası şahısların ellerinden kurtulup kaçarken yere düşüp yaralandı. Kalp krizi geçiren adan hayatını kaybetti.

 

 

Sabah'ın haberine göre; İstanbul'daki olay, önceki gün saat 04.30 sıralarında E-5 Karayolu Beyoğlu Halıcıoğlu mevkisi Yan Yol çimenlik alanda meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki Umut Bekdemir bir süre önce iki şahsa 60 bin lira borçlandı. Bekdemir, borcun bir kısmını ödeyerek ortadan kayboldu.
Bekdemir'in iki alacaklısı, onu ararken bir süre sonra Avcılar'daki bir otelde kalmaya başladığını öğrendi. Harekete geçen iki şahıs, adamın kaldığı otelin çevresinde beklemeye başladı. Bir süre sonra Bekdemir'in otele yaklaştığını gören iki şahıs, onu 'konuşacağız' bahanesiyle 34 BAL 258 plakalı araca alıp kaçırdı. Bir süre sonra şahıslar adamı E-5 Karayolu Halıcıoğlu mevkisi yan yolda bulunan çimenlik alana götürdü. Burada şahıslar alacaklarını tahsil etmek istediler ancak aralarında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, Bekdemir şahısların elinden kurtulup kaçmaya başladı.

 

Hayatını kaybetti

 

Yaklaşık 200 metre koşan adam ayağı takılınca yere düştü. Arkalarından koşan iki şahıs tarafından yakalanarak yumruklanan adam, fenalaşarak kalbinin sıkıştığını söyledi. Ardından ne yapacağını şaşıran iki şahıs, sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bekdemir'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürmek üzere yola çıktı. O esnada kalp krizi geçiren adam, kurtarılamayarak yolda hayatını kaybetti. İfadelerinde her şeyi itiraf eden iki şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.