Özcan Deniz: ‘İki kadın bir adam’

Geçtiğimiz sezon Star TV'de ilgiyle takip edilen İstanbullu Gelin dizisi, yeni yayın döneminde ekranlara dönmenin heyecanı yaşıyor. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünde yer aldığı ‘İstanbullu Gelin’, 22 Eylül Cuma akşamı ikinci sezonuyla ekrana gelecek.

 

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünü paylaştığı ‘İstanbullu Gelin’, 22 Eylül Cuma akşamı ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkacak. Projenin sadece Süreyya ve Faruk aşkı olmadığını belirten Özcan Deniz, “Esma’nın oğluna duyduğu aşk da söz konusu. Bir adam ve iki kadın var. Farklı psikolojik durumlar mevcut. Hikayede esas çatışmayı çıkartan anne-oğul aşkı. Çatışmanın daha da derinleşeceğini hissediyorum” dedi.

 

Aslı Enver’in ve kendisinin imaj değişikliğiyle ilgili de konuşan oyuncu, “Yenilenmek iyidir, seyirci beğendi, gerisinin çok önemi yok. Doğal halimi zaten seviyordum” şeklinde konuştu. Prag’ı bir sinemacı olarak yeni keşfettiğini belirten Deniz, “Masal gibi mekanlar, yüzlerce yıldır bozulmamış dokusuyla zamanda yolculuk yaşıyorsunuz. Seyirci o atmosfere Faruk ve Süreyya’yı çok yakıştıracak” açıklamasını yaptı.

 

Heyecanlı olduklarını söyleyen Aslı Enver ise “Kendi karakterim adına söyleyebilirim ki, Süreyya çok gerçek... Sokakta gördüğümüz, biraz ben, biraz yönetmenim, biraz seyircinin kendisi. Bu nedenle çok sevildi. Hayatın içinden bir hikayeyi işliyoruz. Büyük olaylar, patlama ya da aksiyondan ziyade, anlattığımız naiflik, insanların hoşuna gidiyor” dedi.