İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin konuşurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin konuşurken çarpıcı ifadeler kullandı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin konuşurken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

T24'te yer alan habere göre; İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan Genel Başkan Meral Akşener'in sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi.

 

Zorlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Akşener'in sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı.  Zorlu, açıklamasında, "Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral bir enfeksiyon teşhisiyle Genel Başkanımız hastanedeki tespit ve tetkiklerin ardından bugün evinde istirahate geçti" ifadelerini kullandı.

 

"İnşallah birkaç gün içerisinde tekrar çalışmalarına başlayacak" diyen Zorlu, şunları söyledi:

 

"Bu vesileyle bugün gerçekleşecek Başkanlık Divanı toplantımızı ve yarın Eskişehir'de düzenleyeceğimiz teşkilat buluşmamızı iptal etmiştik. Ama ilerleyen günlerde, belki önümüzdeki günlerde Eskişehir ziyaretimizle birlikte Genel Başkanımızın planı içerisinde yer alan illere de ziyaretleri devam edecek."

 

Ne olmuştu?

 

Geçtiğimiz günlerde viral enfeksiyon geçirdiği duyurulan Akşener'in Başkanlık Divanı ve Eskişehir programları da ertelenmişti. Alınan bilgiye göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu. Yapılan kontrollerinde enfeksiyona bağlı olarak kan değerleri yüksek çıkan Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alınmıştı.