Ünlü yazar İzzet Çapa, sosyal medyalar hesaplarında yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar İzzet Çapa, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini söyledi. 

 

İzzet Çapa, sosyal medyalar hesaplarında yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren yazar İzzet Çapa, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini söyledi. 

 Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini belirten İzzet Çapa "ANNEM BEN SENİ HEP BU FOTOĞRAFIMIZLA HATIRLAYACAĞIM… Kaybettik annemi… Gürnar’ım, canımın parçasını… Hayatımın en nadide kilit taşını… Başımın tacı anneciğim melek oldu… Hakkınızı helal edin… Müsait olursanız dua edin..." ifadelerini kullandı. 

 

Paylaşımında şu sözleri yazdı; ANNEM BEN SENİ HEP BU FOTOĞRAFIMIZLA HATIRLAYACAĞIM...
Kaybettik annemi... Gürnar'ım, canımın parçasını... hayatımın en nadide kilit taşını... Başımın tacı anneciğim melek oldu... Biliyorum o hep bakımlı, hep güçlü, hep dimdik durmak isteyen bir kadındı... Sanırım artık öyle olamayacağını, öyle kalamayacağını anladı... Vazgeçti, kendini bıraktı... Hepimizi bıraktı... Geceden beri bir tuhaf his var içimde... Bir şey uyutmadı beni... Sabah namazını bekletti... Son davet de o sıralarda geldi... 'Gelin annenizle vedalaşın zira artık saatler değil, dakikalar Bugün, Levent Camii'nde ikindi namazını müteakip defnedeceğiz annemi. Hakkınızı helal edin.. Müsait olursanız dua edin... Rabbim ona şefkatiyle, merhametiyle, tıpkı onun sevdiklerine davrandığı gibi muamele etsin inşallah. Bize, sevdiklerine de sabırlar ihsan etsin.. Çünkü zor, çok zor... Başımız sağ olsun... Dostlar sağ olsun..