New York Knicks'in sahibi James Dolan corona virüsü yakalandığı açıklandı. Dolan'ın neredeyse hiç semptom göstermediği ifade edilirken milyarde iş adamının kendisini evinde karantinaya aldığı açıklandı.

Dünyada en çok vakanın yaşandığı ülke olan ABD’de 120 bin kişi virüse yakalanırken, son açıklanan rakamlara göre 2 bin 229 kişi hayatını kaybetti.

NBA ekiplerinden Utah Jazz, Detroit Pistons, Boston Celtics, Brokoolyn Nets ve Los Angeles Lakers’ın ardından New York Knicks’te de corona virüsü tespit edildi. Knicks’in sahibi James Dolan’ın corona virüsü testi pozitif çıktığı belirtildi.

James Dolan kimdir?

James Lawrence Dolan 11 Mayıs 1955 doğumlu, Madison Square Garden Company'nin yönetim kurulu başkanı ve CEO'su ve MSG Networks'ün yönetim kurulu başkanı olan Amerikalı bir işadamı. Şirket başkanı olarak Dolan, şirket içindeki tüm operasyonları denetler ve ayrıca profesyonel spor takımları, New York Knicks, New York Rangers ve New York Liberty'nin yanı sıra bölgesel spor ağlarının günlük operasyonlarını denetler. Dolan daha önce Haziran 2016'da satışına kadar Cablevision CEO'su olarak görev yapıyordu.