Güzellik Koçu Burçin Deniz Özkan, kanser hastalarına destek olma amacıyla, "Kanser Hastalarına Ücretsiz Microblading" programını duyurdu!

 

Güzellik Koçu Burçin Deniz Özkan, sahibi olduğu 7/24 Güzellik Salonu'nun sosyal sorumluluk projesi kapsamında çok anlamlı bir adım atıyor. Kanser hastalarına destek olma amacıyla, "Kanser Hastalarına Ücretsiz Microblading" programını duyurdu.

 

Microblading, kaşlara doğal ve kalıcı bir görünüm kazandıran bir güzellik uygulamasıdır. Burçin Deniz Özkan ve ekibi, kanser hastalarına moral vermek ve onların kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olmak amacıyla bu hizmeti ücretsiz sunacağını açıkladı.

 

Burçin Deniz Özkan uzun zamandır bu projeyi hayata geçirmek istediğini, ancak gerekli araştırmaları yaptıktan sonra bilinçli bir şekilde başlamak istediğini söyledi. Uzun bir süre boyunca bu alandaki birçok değerli doktordan hastalığın süreci, tedavisi ve uygulanacak işlemin uygunluğuyla ilgili detaylı bilgiler edindiğini belirten Burçin Deniz Özkan, bu projeye başlamanın gururunu yaşıyor.

 

Henüz tanıtımını yapmamasına rağmen kulaktan kulağa yayılan bu projeye ilgin yüksek olduğunu, şimdiden birçok hastaya bu işlemi uyguladığını anlatan Burçin Deniz Özkan “İşlem bittikten sonra ayna karşısında insanların yüzündeki o gülümsemeyi görmek paha biçilemez” diyor.

 

Güzellik koçu Özkan, kanser hastalarına bu hizmeti sunarak onların yaşam kalitesini artırmayı ve moral vermeyi amaçlıyor. Hala kanser tedavisi süren ve kaşlarının durumundan memnun olmayan herkese karşılıksız hizmet sunduğunu vurgulayan Özkan ayrıca, bu işlemi gerçekleştirebilmeleri için en önemli kriterin, tedavi gördüğü doktordan alınan yazılı onay olduğunu belirtti.

 

"İşlemi yapabilmemiz için göz önünde bulundurduğumuz en önemli kriter, tedavi gördüğü doktorundan alacağımız yazılı onaydır." diyen Burçin Deniz Özkan, sağlığın her şeyden önce geldiğini vurguladı. "Ne olursa olsun önce sağlık ve doktor onayı" prensibine sadık kalan Özkan, hastaların güzellikle ilgili beklentilerini yerine getirirken, sağlıklarını riske atmamaya önem veriyor.

 

Ayrıca, Burçin Deniz Özkan bu projenin büyük ilgi görmesi halinde süresiz olarak devam edeceğini duyurdu.