Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar'a giden Burak Özçivit, yoğun ilgiyle karşılandı. Özçivit, korumalar arasında güçlükle yürüyebildi. Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak Dünya Kupası maçını izlemek için Katar'a gitmişti. Ünlü oyuncu, yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar'a giden Burak Özçivit, yoğun ilgiyle karşılandı. Özçivit, korumalar arasında güçlükle yürüyebildi. Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak Dünya Kupası maçını izlemek için Katar'a gitmişti. Ünlü oyuncu, yoğun ilgiyle karşılandı. Öte yandan Özçivit, müsabaka öncesinde Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Burak Özçivit, taciz suçlamaları yüzünden Hollywood’un dışladığı Spacey ile fotoğrafılarını paylaşmıştı.

 

Fotoğrafı silmişti

 

Özçivit'in eşi Fahriye Evcen de kalp emojisiyle yorum yapmıştı. Ancak takipçileri Özçivit'e "Senin o adamla ne işin var!" diye tepki göstermişti. Gelen tepkiler üzerine Burak Özçivit, Spacey ile olan fotoğrafları silmişti. Ardından bir açıklama yapan ünlü oyuncu, "Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak. Saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.