Onur Atilla, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde İngilizce başlayıp Türkçe devam eden Kerem Bürsin’in taklidini yapmıştı. Kerem Bürsin bu konu hakkında cevap verdi.

 

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘en iyi romantik komedi erkek oyuncu’ ödülünü alan Kerem Bürsin, İngilizce başlayıp Türkçe devam ettiği ödül konuşmasında “Ödül tabii ki güzel bir şey ama beni motive eden kısım değil. Çok yüceltiyor, onore oluyorsun. Sadece popülerlik kazanmasın. İnsanın emeği gerçekten takdir edilsin” demişti.

Rüştü Onur Atilla ise ödül gecesi İngilizce kısmının taklidini yapmıştı. hürriyet.com’un aktardıklarına göre, Bürsin cevap olarak şunları söyledi:

“O an aklımdan geçen bir sürü şeyi insanlar tabii ki bilmiyor. O sırada Kerem’in aklından geçen şey neydi? ‘Okay’ yani tamam buradayım. İkinci ‘Okay’den sonra da boşverdim, insanlara teşekkür ettim. Olayı ciddiye almak ya da almamak değildi... Düşünceyi dışa vurmak gibi bir şeydi. Ayrıca bu durum biraz absürttü.

Bence o platformu nasıl kullanacağını seçmek olay. Doğru yer ve zamanı yakalamak... O yüzden Onur Atilla’nın yaptığı da çok normal geldi bana. İnsanlar da gülsün biraz, eğlence sektörü burası. O yüzden çok takılmadım. İngilizce bilen biri İngilizce konuşunca sıkıntı oluyor da İngilizce bilmeyen biri İngilizce konuşunca ‘It’s okay’ (tamam) mi oluyor? Hâlâ çözümlemeye çalışıyorum ama bir yandan hiç takılmıyorum. Çünkü günün sonunda bu benim...”