Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu ile fotoğrafını paylaştı. Çiftin oğulları Kurt Efe, geçtiğimiz nisan ayında dünyaya geldi. Yeni yıl öncesi ailece İtalya tatiline çıkan çiftten Kıvanç Tatlıtuğ,oğlu ile fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. 

 

Ünlü oyuncu ilk kez oğluyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 2016'da dünyaevine giren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı. Geçtiğimiz günlerde Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile 8 aylık oğlu Kurt Efe'nin oyun oynadığı anları yayınlamıştı. Dizer'in ardından Tatlıtuğ da kural bozdu. Ünlü oyuncu, oğluyla fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Sokakta gezintiye çıkan baba-oğulun fotoğrafı yoğun ilgi gördü. 

 

 

 

Ünlü oyuncunun eşi Başak Dizer, geçtiğimiz haftalarda oğlu Kurt Efe ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oyun oynadığı anlarını yayınlamıştı. Geçtiğimiz aylarda oğlunun elinin şeklini koluna dövme yaptıran ünlü oyuncunun baba-oğul paylaşımına "Adamın ev hali bile karizmatik", "Şu babanın tatlılığına bakın" ve "Böyle yakışıklı baba mı olur?" şeklinde yorumlar yapılmıştı. Geçen yaz Bodrum'da tatil yapan çift, oğulları Kurt Efe'yi denizle tanıştırmıştı. Tatil sezonunu kapatan Başak Dizer, eşi ve bebeğiyle denizde çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından "Kapanış" notuyla yayınlamıştı.