Konyaspor’un Tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocamandan istifa sesleri yükseliyor. Konyaspor taraftarları bu kötü gidişatın sorumlusu olarak Aykut Kocaman’ı görüyor. Konyaspor Ziraat Türkiye kupası eleme karşılaşmasında Eyüpsporla karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada hiçbir gayret gösteremediklerini söyleyen Aykut Kocaman bunun sorumlusunun ya futbolcular ya da teknik direktördür dedi. Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur Eleme müsabakasında Konyaspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’a 1-0 yenildi. Bu skor neticesinde de Ziraat Türkiye Kupasından elenmiş oldu. Karşılaşmanın bitiminden sonra Deneyimli teknik adam Aykut Kocaman basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Konuşmasına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak başlayan teknik adam bu karşılaşmada hiçbir varlık gösteremedikleri söyledi ve rehavete kapıldıklarını rakibi hafife aldıkları için kötü bir futbol sergilediklerini dile getirdi.

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman Eyüpsporu aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti. Bizim takımımız Konyaspor bu karşılaşmada 120 dakikada 150 km kadar koştu. Bir maça göre ortalama koşma mesafesi olduğunu söyledi ama karşımızda da aynı hırsla, azimle futbol oynayan Eyüpspor vardı. Rakip takım maçı sürekli uzatmaya çalıştı en sonunda ve istediğini almayı başaran taraf Eyüpspor oldu. Eyüpsporun maçı sonuna kadar hakkettiğini söyleyen Aykut Kocaman baskılı ve etkili futbol oynayamadıklarını dile getirdi bu yüzden de sergilediğimiz futbolun en ağar bedelini ödemiş olduk Ziraat Türkiye kupasından elendik dedi.