Yayınlandığı döneme damga vuran unutulmaz yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi, uzun bir süredir ekranlarda olmasa da hala ilgiyle takip ediliyor ve sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. TRT Müzik'te Mazhar Alanson'un konuğu olan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin çekimlerine Ocak ayında başlanacağını haberini verirken açıklamaları sosyal medyada yankı uyandırdı.  

 

Yayınlandığı döneme damga vuran fenomen yapımlardan biri olan Kurtlar Vadisi, uzun zamandır ekranlarda yer almasa da hala ilgiyle takip ediliyor ve sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. TRT Müzik'te Mazhar Alanson'un konuğu olan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümlerinin çekimlerine Ocak ayında başlanacağını haberini verirken açıklamaları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Türk televizyonlarının efsane dizilerinden olan Kurtlar Vadisi, geri dönüyor. Dizide "Polat Alemdar" karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, ocak ayında çekimlere başlayacaklarını açıkladı. Türkiye'de bir neslin birlikte büyüdüğü efsane Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili herkesi heyecanlandıran müjdeli gelişmeler yaşanıyor. Necati Şaşmaz, Mazhar Alanson'un TRT Müzik'te yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayan Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarını sevinçten havaya uçuran bir haberi de verdi.

"Ocak ayını görürüz başlamak için"
 

Önümüzdeki aylarda çekimlere başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" dedi. Ünlü oyuncu, "397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" ifadelerini kullandı.