Los Angeles Lakers’in forveti olan KyleKuzma, Dallas Mavericks’e karşı ilk maçını bu gece yapacak. Ama 20 dakika kısıtlaması olacak.

ABD Milli Takımı’nın kampında ayak bileğinden sakatlanan KyleKuzma, sahalara geri dönüyor. Kuzma sakatlık sonrası dönünce ekibiyle birlikte dün çalışma yaptı.

Konu hakkında açıklama yapan Lakers forvetiKyleKuzma “Dün yaptığım en uzun koşuydu. Bu yüzden uyandıktan sonra çok fazla rahatsızlık hissetmemek iyi bir işaretti.” dedi. Kuzma sakatlanma sonucu beklediği gibi bir rahatsızlık yaşamadığı için ve sakatlığının kısa sürüp oyuna geri döndüğü için mutlu.

Kuzma’nın sakatlığı ve oyuna geri dönmesi ile ilgili açıklama yapan takım arkadaşı LeBron James şunları söyledi, “maç formuna girmesi biraz zaman alacak. ABD kampında yaşadığı talihsizlikten sonra oyun oynamadı. Ama tabi ki antrenman yapıyor ve çalışıyor. Zamanla maçın yorgunluğuna ve yoğun temposuna da ayak uydurmaya başlayacak. Kuzma’nın sahaya geri dönmesi tabi ki harika. Onu tekrardan aramızda görmekten mutluyuz.”

Sahaya çıkacak olana Kuzma ile ilgili koç Frank Vogel Kuzma’nın bu gece dakika kısıtlaması ile oynayacağını söyledi. Kısıtlama ile ilgili antrenman personeli