Alman ekibi Red Bull Leipzig'in orta saha oyuncusu Diego Demme, "Beşiktaşlı taraftarların çıkardıkları ses asla aklımdan çıkmıyor. Taraftarların ruh halleri ve çıkardıkları sesler inanılmazdı." ifadelerini kullandı.

Demme, UEFA Avrupa Liginde İskoçya'da yapacakları Celtic maçının öncesinde Alman basınına Beşiktaş tribünü hakkında itiraflarda bulundu.

"TARAFTARLARIN SESİ İNANILMAZDI"

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'a karşı oynadıkları maçı hatırlatan Demme, ''Ateşli taraftarlar önünde oynamak her zaman güzeldir. Celtic'in de taraftarlarının ne kadar harika olduğunu biliyorum. Ancak geçen sezon oynadığımız maçta Beşiktaş taraftarlarının çıkardıkları ses asla aklımdan çıkmıyor. Taraftarların ruh halleri ve çıkardıkları sesler inanılmazdı.''

Leipzig Forması Giyen Diego Demme: Beşiktaşlı Taraftarların Sesi Aklımdan Çıkmıyor

17 dakika önce

Leipzig'in başarılı orta saha oyuncusu Diego Demme, "Beşiktaşlı taraftarların çıkardıkları ses asla aklımdan çıkmıyor. Taraftarların ruh halleri ve çıkardıkları sesler inanılmazdı." dedi.

Leipzig Forması Giyen Diego Demme: Beşiktaşlı Taraftarların Sesi Aklımdan Çıkmıyor, System.String[]

Alman ekibi Red Bull Leipzig'in orta saha oyuncusu Diego Demme, UEFA Avrupa Liginde İskoçya'da karşılaşacakları Celtic maçının öncesinde Alman basınına Beşiktaş itiraflarında bulundu.

"TARAFTARLARIN ÇIKARDIKLARI SESLER İNANILMAZDI"

Geçen sezon Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'a karşı oynadıkları maçı hatırlatan Demme, ''Ateşli taraftarlar önünde oynamak her zaman güzeldir. Celtic'in de taraftarlarının ne kadar harika olduğunu biliyorum. Ancak geçen sezon oynadığımız maçta Beşiktaş taraftarlarının çıkardıkları ses asla aklımdan çıkmıyor. Taraftarların ruh halleri ve çıkardıkları sesler inanılmazdı.'' diye konuştu.

 

 
REKLAM
ads by AdMatic

 

"WERNER MAÇA DEVAM EDEMEMİŞTİ"

Şampiyonlar Liginde oynanan maçta Beşiktaş, Leipzig'i 2-0 yenerken maç içerisinde taraftarların çıkardığı sesten rahatsız olan Alman golcü Timo Werner, maça devam edememişti.