Madonna Türkiye için yardım çağrısında bulundu. Ünlü şarkıcı Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Madonna, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda AHBAP'a bağış yapmaya çağırırken, kullandığı ifadelerle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Herkes 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşktan bahsediyor. Hadi aşkımızı ve iyileştirme enerjimizi Suriye ve Türkiye'de binlerce insanı evsiz bırakan ve öldüren depremden etkilenen insanlara gönderelim. 33.181 kişi öldü. Çok fazla insan işini, evini ve sevdiklerini kaybetti. Birçok kent haritadan silindi. Bu kalp kırıcı. Bağış yapmak için en iyi yer AHBAP.org" ifadelerini kullanan Madonna sosyal medyada gündem oldu.