İYİ Partili Mehmet Aslan, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Taksim İstiklal caddesinde yaşanan patlamanın ardından saksı ve ağaçların kaldırılma kararı ile ilgili açıklamada bulundu. Mehmet Aslan, Twitter hesabında yaptığı açıklamada Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamanın ardından saksı ve ağaçların kaldırılma kararı ile ilgili iddialı ifadeler kullandı. 

 

İyi Partili Mehmet Aslan, Twitter hesabında yaptığı açıklamada Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamanın ardından saksı ve ağaçların kaldırılma kararı ile ilgili açıklamada bulundu. Mehmet Aslan, Twitter hesabında yaptığı açıklamada Taksim İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamanın ardından saksı ve ağaçların kaldırılma kararı ile ilgili iddialı ifadeler kullandı.  

 Twitter'da yaptığı paylaşımda Taksim'de yer alan saksı ve ağaçların kaldırılması kararı ile ilgili "İstiklâl caddesindeki bomba tam daire içine alınan alanda patlatı. Uzmanlara göre eğer o iki beton saksılık olmasaydı tnt patlayacı dolu paketin etki alanı çok daha fazla olup,çok daha fazla cana mâl olacaktı. Beton saksılar siper görevi gördü! Bügün onları topladılar…Durum bu!" ifadelerini kullanan Mehmet Aslan sosyal medyada destek gördü. 

Paylaşımı;