Son olarak Kusursuz Kiracı dizisi ile karşımıza çıkan oyuncu Melisa Döngel, Bebek'te görüntülendi. Başarılı oyuncu gündemden düşmüyor. Sevgilisiyle yürüyüş yaparken görülen Döngel muhabirlerin sorularını cevapladı.

 

Behlül Aydın'ın haberine göre; Dizisi final yapan oyuncu Melisa Döngel şu sıralar sevgilisi ile vakit geçiriyor. Bebek'te yürüyüş yapan çift muhabirin geçen gün kavga ettiği kadın ile ilgili sorularına şu cevabı verdi: "Bu konu hakkında konuşmasam olur mu? Güzel şeylerden konuşalım bir dahaki sefer" yanıtını verdi.

"Bir dahaki sefere güzel şeylerden konuşalım" açıklamasını yapan ünlü oyuncu, ardından erkek arkadaşı ile birlikte oradan ayrıldı.

 

Eleştirileri umursuyorum 

 

Melisa Döngel'e olumsuz yorumlar sorulunca, "Herkesin kendi düşüncesi tabii ki, benim yorum yapabileceğim bir nokta yok. Her şey için teşekkür ederim" demişti. "Gelen eleştirileri umursuyorum" ifadelerini kullanan Döngel, "Eleştiriye açık bir sektörde iş yapıyoruz. İnsanların eleştirileri benim için çok önemli. Kötü eleştirileri de hayatımıza devam edebilmek için pek takmamaya çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.