Meral Akşener'e ölüm tehdidi

MHP’den ihraç edildikten sonra yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener'e sosyal medyadan ölüm tehdidi geldi. Mehmet Fil adlı bir kullanıcı Meral Akşener'in üzerine çarpı atılmış fotoğrafını "Bu FETÖ'cü k.ltağın katili ben olacağım" notuyla Facebook'ta paylaştı. Meral Akşener bu tehdide Twitter üzerinden yanıt verdi.

 

MHP’den ihraç edildikten sonra yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Meral Akşener ve ekibi, yeni parti için manifesto hazırlıyor.

 

Bu kapsamda, kadın sorunlarından çevreye, spordan insan haklarına ve yeni anayasaya değin pek çok konuda araştırma yapan komisyonlar kurulurken, kasım ayı itibarıyla yaşama geçeceği belirtilen parti için hazırlanan raporlar da bir araya getirilecek.

 

Öte yandan Meral Akşener'e  sosyal medyadan ölüm tehdidi geldi. Mehmet Fil adlı bir kullanıcı Meral Akşener'in üzerine çarpı atılmış fotoğrafını "Bu FETÖ'cü k.ltağın katili ben olacağım" notuyla Facebook'ta paylaştı. Meral Akşener bu tehdide Twitter üzerinden yanıt verdi. Söz konusu tehdidin ekran görüntüsünü paylaşan Akşener, "Buyur birader!!!!" yazdı.