Muharrem İnce: Türkiye’nin muhalefet sorunu var!

 

 

Memleket Partisi Lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyları böleceğine yönelik eleştirilerine cevap verdi.

 

Hürriyet’in aktardığına göre, 

 

Muharrem İnce, "10 Nisan’da listeler açıklandığında göreceksiniz. Bana 'bölücü' diyenlere '10 Nisan akşamı görüşürüz' diyorum. 1,5 yılda masayı yönetemediler. Türkiye’yi nasıl yönetsinler? Türkiye’nin iktidar sorunu var ama Türkiye’nin ondan önce bir muhalefet sorunu da var" yanıtıyla sert çıktı.

 

İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılışı ve geri dönüşüyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

 

İnce,"Sayın Akşener masada 'kazanacak aday istiyorum' dedi, masadan kalktı. Aynı mahfiller Meral Akşener'e neler söylemediler. CHP Genel Merkezi’ndeki trollerin gazabına uğradı" dedi.

 

4 KAT FAZLA OY

 

İnce, "6'lı masadaki Deva, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti'nin toplamından 4 kat fazla oyu olduğuna dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu'na Ali Babacan üzerinden yüklendi. İnce, "Sayın Kılıçdaroğlu, Ali Babacan'ı yüce divana gönderecekti. Şimdi cumhurbaşkanı yardımcısı yapıyor. Buradan nasıl bir umut çıkar, birisi anlatsın bana." ifadelerini kullandı.

 

İTTİFAK ÖNERİSİ

 

İnce, CHP ve İYİ Parti’ye "Türkiye’ye ittifak öneriyorum, CHP-İYİ Parti-Memleket Partisi cuk oturur. Atatürk’te laiklikte, bağımsızlıkta sorun olmaz. Anayasanın ilk 4 maddesini tartışmaz" ifadelerini kullandı. Akıllara Muharrem İnce ittifak mı olmak istiyor? Sorusu geldi