Ünlü sinema sanatçısı ve Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur hayatını kaybetti. Ünlü isim bir süredir tedavi için hastanedeydi.

Uzun süredir tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bu sabah 06.30'da tedavi gördüğü İstinye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ünlü arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altındaydı. Sözcü'nün haberine göre; uzun süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında bulunan ve tedavisine Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi’nde devam edilen Muhterem Nur, dün sabah gözlerini açarak kendini iyi hissettiğini ve eve gitmek istediğini söyledi.

HASTANE DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI
Muhterem Nur’un sağlık durumu nedeniyle eve gitmesine izin vermeyen doktorlar, bu gelişme üzerine Nur’u İstinye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Nur, bu sabah hayata veda etti.

Geçen hafta da Nur hakkında böyle bir iddia ortaya atılmış ancak kısa bir süre sonra yalanlanmıştı. Bir süredir böbrek yetmezliği ve solunum yolları enfeksiyonu tedavisi gören Muhterem Nur, hastaneye kaldırılmış, durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alınmıştı.

Kaynak: Mynet