Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan "Zuhal Topal'la" programına (bugün) Naz ve Ali'nin son kez yüzleşmesi damga vurdu.
 
Locanın beğenilen gelin adaylarından Naz, bugün canlı yayında söz istedi: "Zuhal Abla, ben artık programa katılmak istemiyorum. Bugün son defa Ali ile konuşmak istiyorum" dedi.
 
Ali, talipleriyle görüşürken mutsuz oluyorum
Zuhal Topal, Ali ve Naz'ı sarı koltuklara davet etti. Naz; "Dün yine sinirlendim. Ali'nin bana aldığı küpeleri ona fırlattım, özür diliyorum. Ben artık locada oturmak istemiyorum. Ali, talipleriyle görüşürken mutsuz oluyorum" dedi. Naz'ın özür dilemesini beklemediğini söyleyen Ali; "Bazı şeyleri bana sinirlendiği için yaptığının farkındayım" dedi. Naz: "Ben gideyim, belki senin de mutlu olabileceğin birileri çıkar. Böyle olmuyor, en iyisi benim gitmem. Arkadaşlarıma veda ederek ayrılmak istedim" dedi.
 
Bir daha dönmeyecek misin?
Zuhal Topal, Naz'a; "Bir adaya da gelemiyorsunuz, ayrı da olamıyorsunuz. Ben de sana hak veriyorum" dedi ve Ali'ye, ne düşündüğünü sordu. Ali, Naz'a; "Bir daha dönmeyecek misin?" dedi. Naz; "Hayır dönmeyeceğim. Sen de benim gitmemi istiyordun; artık gidiyorum" derken, gözyaşlarını tutamadı.
 
Romantik kavuşma
Ali, Naz'ın gözyaşlarına dayanamadı. Yanına gidip Naz'ın, gözyaşlarını sildi. Ali; "Daha dün, ondan önceki gün bana neler söyledi. Şimdi gözyaşı döküyor. Naz'ın, beni bu kadar sevdiğini tahmin etmiyordum. Gitmene sebep ben miyim?" diye Naz'a sordu? Naz da; "Evet" dedi. Ali, stüdyodan ayrılmak için ayağa kalkan  Naz'ı kolundan tuttu; "Gitme" dedi. İkili sarıldılar.
 
Bu sırada programın bitmesine dakikalar kalmıştı. Zuhal Topal; "Buna ihtiyaçları var" diyerek, tüm stüdyoyu boşalttı. Stüdyoda kameramanlar ile Ali ve Naz'ı baş başa bıraktı