Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'ın ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımı verilen dizinin yayın tarihide belli oldu. 20 Ocak'ta vizyona girecek olan dizi şimdiden merak konusu oldu. Etkili hikayesiyle izleyenlerin dikkatini çeken dizi vizyona girmeye hazırlanıyor. Yeni yılın ilk ayında vizyona girecek olan Şahmaran dizisi heyecanla bekleniyor.

 

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in paylaştığı Netflix'in yerli yapımı Şahmaran 20 Ocak'ta vizyona giricek. Dizinin konusu; Öğretim görevlisi olan Şahsu, mesleği gereği Adana'ya gider. Hayatındaki bu değişiklik onun, yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye karar vermesine de yol açar. Şahşu bu yolculukta kendisini, Şahmaran’ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sıradışı ve gizemli bir topluluğun içinde bulur. Mar ırkı, aşkın ve bilgeliğin sembolü olan Şahmaran efsanesine inanmaktadır ve Şahsu'nun gelişiyle onlar tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Şahsu'nun geçmişin hesabını sormak için çıktığı bu yolculukta Maran ile yollarının kesişmesiyle hayatı bambaşka bir hal alır.

sahmaran

sahmaran

sahmaran

 

Şahmeran oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz partner olurken dizi de Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu ve, Ebru Özkan ve Mahir Günşiray da yer alacak. Tims&B yapımın yapımcılığını üstlendiği Şahmeran dizisinin senaryosunu Pınar Bulut yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Umur Turagay oturuyor.