Netflix'in yeni dizisi Sıcak Kafa 2 Aralık'ta yayınlanacak. Dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra izleyicilerde merak uyandırdı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi verildi. 2 Aralık'ta seyircilerle buluşucak. Dispotik türünde olan bu dizi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Cevabı haberimizde...

 

Sıcak Kafa, Tims&B Productions imzalı, ilk bölümü 2 Aralık 2022 tarihinde yayımlanacak olan, yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay'ın yaptığı, senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker'in kaleme aldığı, başrollerinde Osman Sonant, Hazal Subaşı ve Şevket Çoruh'un yer aldığı distopik ve macera türündeki netflix dizisidir.Yazar Afşin Kum'un Sıcak Kafa adlı eserinden uyarlanmıştır. 

osman sonant

hazalsubası

goncavuslateri

Dizinin konusu ise;

 

Dünya gizemli bir salgının etkisi altındadır. Dil ve konuşma yoluyla yayılan bu salgından sadece eski bir dil bilimci olan Murat Siyavuş etkilenmez. Salgınla Mücadele Kurumu, hastalıktan kurtulan tek kişi olan Murat'ın peşine düşünce genç adam, saklandığı kurtarılmış bölgeden çıkmak zorunda kalır. Korunaklı alanından çıkan Murat Siyavuş, salgının etkisi altına aldığı İstanbul'un gizemli yerlerinde hastalığın mirası olan “sıcak kafa”sının sırrını ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

 

 

Oyuncu kadrosu;

 

Osman Sonant Murat Siyavuş karakterine hayat veriyor. Hazal Subaşı Şule karakterine, Şevket Çoruh Anton karakterine,  Haluk Bilginer Fazıl karakterine ve Şebnem Hassanisoughi Canan karakterine hayat vermektedir. Dizinin oyuncuları; Tilbe Saran, Gonca Vuslateri, Özgür Emre Yıldırım, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Kubilay Tunçer, Erdem Akakçe, Cüneyt Uzunlar, Zerrin Sümer, Hakan Gerçek, Yetkin Dikinciler, Kubilay Karslıoğlu, Tuğba Çom Makar, Feriha Eyüboğlu ve Ozan Çelik gibi isimler rol almaktadır.