Ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ise düğün yaptılar. İki ay önce Roma'da nikah masasına oturan İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti, dün İstanbul'da düğün yaptı. 

 

İki ay önce Roma'da nikah masasına oturan İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir çifti, dün İstanbul'da düğün yaptı. Ünlü çiftin düğünde çektirdiği fotoğraflar da kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Yazıcı'nın gelinliği kullanıcılardan tam not aldı. Oynadığı rolleriyle ve başarısıyla geniş bir hayran kitlesi olan 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Ufuk Beydemir ile 2 ay önce Roma'da nikah masasına oturdu. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, dün İstanbul'da yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı bir düğün yaptı.

 

Güzel oyuncu, düğün öncesi kardeşi ve yakın arkadaşlarıyla pijama giyerek peş peşe pozlar verdi. Hazırlık aşamasının her anını çektiren oyuncu, düğün önce eşiyle pozlar da verdi. Çiftin düğün öncesi ve esnasında çektirdiği fotoğraflar ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Nikahta dantel detaylı bir gelinlik tercih eden Yazıcı, düğünde ise inci ağırlıklı bir model giydi.