Çiftten hayaranlarını üzen haber.. Survivor şampiyonları olan çift ayrıldı mı? Ssoyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkan ikili birlikte olan fotoğraflarını da kaldırdılar. Henüz çiftten bir açıklama gelmemesiyle beraber gündeme bomba gibi düşen bu haber merak konusu oldu.

 

Survivor şampiyonları olan çift ayrıldı mı? Ssoyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkan ikili birlikte olan fotoğraflarını da kaldırdılar. Henüz çiftten bir açıklama gelmemesiyle beraber gündeme bomba gibi düşen bu haber merak konusu oldu. Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den kötü haber geldi.

nısaogeday

 

Survivor All Star 2022'den önce aşk yaşamaya başlayan adada da aşkları devam eden Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı çiftinde yeni bir olay yaşandı. Survivor Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den hayranlarını şaşırtan hamle geldi. Çift, sosyal medya hesapalarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Birlikte çekildikleri fotoğrafları da silen çiftin ayrıldıkları iddia edildi. Ayrılık haberleriyle gündeme gelen ikili daha önce iddiaları verdikleri romantik pozlarla yalanlamıştı. İkilinin bu kez fotoğrafları silmesi dikkat çekti.