Her yıl ekranlara gelen O Ses Türkiye Yılbaşı bu senede ekranlara geliyor. 31 Aralık Cumartesi günü ekranlara gelecek olan programa bu sene hangi ünlüler konuk oluyor. Birbirinden ünlü birçok ismi davet eden Acun Medya ekibi bu sene kimleri konuk olarak seçti. Cevabı haberimizde...

 

31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programında dikkat çeken isimler yer aldı. Yılbaşı heyecanı izleyicileri sarmaya başlarken o gece özel kanallar ise programları adına çalışmalara başladı. Tv8 ekranlarında ise O Ses Türkiye fırtınası esmeye başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ses yarışmasında son detayla sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü. Bu sene ki jüriler de ise büyük sürpriz bekleniyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel jürileri kimler olacak?

 

 

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programında yarışacak ünlüler şöyle; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Hazal Subaşı ve Aslıhan Malbora yarışmada performans sergileyecek. Eser ve Berfu Yenenler'in Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek. Son dakika karar değiştiren Ayça Ayşin Turan'da programa katılıcak. Çekimleri ise pazar günü yapılacak.