Erkanlı Holding gayrimenkul sektöründe bambaşka bir dönemin kapılarını aralıyor. Holding'in yatırım amaçlı hayata geçirilen öğrenci evi projesi Univa, yatırımda bulunmak isteyenlere yeni ve alternatif avantajlı kampanyalar sundu.

Univa projesi kapsamında yatırımcılarına aylık düşük taksitlerle öğrenci evi sahibi olma fırsatı sunuyor. Kocaeli ve Düzce'de hayata geçirilen projelerde katılımcılarına çok düşük ödeme imkânları sunuldu. Kampanyalarında %10 peşinat, %10 indirim ve 50 ay taksitle 1.640 liralık vade imkânı ile yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, gayrimenkul yatırımlarının tanıtımı açısından alternatif olarak Türkiye'de üstlendikleri misyon bir çok sorumluluğu da yanında getirdiğini belirtti.

Bu proje kapsamında Türkiye'de yatırım yapmanın şartlarını revize ettiklerinin altını çizen Karayel Kocaeli, Sakarya ve Düzce'deki aktif olarak uygulanan Univa projesi yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunması açısından birçok kolaylığı beraberinde getirdiğini, aylık çok düşük fiyatlarla kira öder gibi öğrenci evi sahibi olacaklarını bildirdi.

Aynı çatı altında dünyanın neredeyse en kapsamlı öğrenci evi projesi olduğu bilinen Univa'nın Sakarya'daki öğrenci evi satışlarını çok kısa bir sürede tamamlamıştı.