Christopher Nolan imzalı 'Oppenheimer'dan ilk fragman geldi. Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Oppenheimer"dan ilk fragman yayımlandı. Nolan’ın Warner Bros.’tan ayrıldıktan sonra yönetmenliğini ve yazarlığını üstlendiği ilk yapım, atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ı konu alıyor. 

 

Oppenheimer, Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen yakında çıkacak bir Amerikan biyografik drama filmi. Kai Bird ve Martin J. Sherwin tarafından yazılan J. Robert Oppenheimer'ın biyografisi olan American Prometheus'a dayanmaktadır. Film, Syncopy Inc. ve Atlas Entertainment'ın ortak yapımıdır; Nolan, filmin yapımcılığını Emma Thomas ve Charles Roven ile birlikte yaptı. Cillian Murphy, ilk nükleer silahları geliştiren II. Dünya Savaşı girişimi olan Manhattan Projesi'ndeki rolüyle "ilk nükleer bombanın babası" olarak kabul edilen teorik fizikçi Oppenheimer'ı canlandırıyor. Filmin 21 Temmuz 2023'te Universal Pictures tarafından sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Bu, Nolan'ın Akıl Defterin'den (2000) bu yana, stüdyonun eşzamanlı sinema ve HBO Max yayın programından kaynaklanan anlaşmazlıklar nedeniyle Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılmayan ilk filmi. Film, atom bombasının icadına yol açan Manhattan Projesi'ni yürüten bilim adamı J. Robert Oppenheimer'ı konu ediyor.

 

 

Yönetmen Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filminden fragman paylaşıldı. Film, 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Oppenheimer"dan ilk fragman yayımlandı. Nolan’ın Warner Bros.’tan ayrıldıktan sonra yönetmenliğini ve yazarlığını üstlendiği ilk yapım, atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ı konu alıyor. Kai Bird ve Martin J. Sherwin tarafından yazılan Pulitzer Ödüllü 'American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer' kitabından uyarlanan film, 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek. Cillian Murphy’nin başrolünde yer aldığı yapımda Emily Blunt, Oppenheimer’ın eşi Kitty’ye hayat verecek. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Gary Oldman ve Robert Downey Jr. gibi isimler bulunuyor.