Siltaş Panorama’da peşinde yüzde 10 indirim ve taksitli satışlarda yüzde 5 indirim, yüzde 40 peşinat, 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade fırsatı..

 

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da avantajlı kampanya fırsatları sürüyor. Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan ve ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Panorama’da devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Taksitli alımlarda ise yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sağlanıyor.
Kente değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı’nın, adını panoramik deniz ve adalar manzarasından alan yeni projesi Siltaş Panorama’da avantajlı kampanya fırsatları devam ediyor. 23 bin metrekarelik arazi alanında yükselen proje, 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünite bulunuyor. Yüzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin LifeX konsepti sayesinde sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı sunuluyor.
İndirimli fiyatlar ve kişiye özel ödeme planları Pendik’in yeni gözde projesi Siltaş Panorama’da devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Taksitli alımlarda ise yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sağlanıyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler için de pek çok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunuluyor. Yanı sıra kişiye özel alternatif ödeme planları da geliştirilebiliyor.
2+1’den 5+1’e bahçeli ve havuzlu daire seçenekleri Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan ve ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Panorama’da 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Bu daireler içinde dubleks, havuzlu ve teras bahçeli seçenekler de bulunuyor. Projede metrekare fiyatları 35 bin liradan başlıyor. Daire tiplerine göre ise fiyatlar; 2+1’lerde 3 milyon ila 4,5 milyon arasında, 3+1’lerde 4,5 milyon ila 7 milyon lira arasında, 4+1’lerde 7 milyon ila 9,5 milyon lira arasında, 5+1’lerde ise 10 milyon ila 19 milyon lira arasında değişiyor.
Pendik sahiline 5 dakika, metroya 4 dakika Siltaş Panorama’nın komple bir yaşam alanı sunan LifeX konsepti; içerisindeki misafir süiti, cep sineması, kafe-kütüphane başta olmak üzere yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve saunası ile yaşama ekstra konfor katacak çok sayıda detaya sahip. Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Panorama; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanıyor.