65 yaşındaki usta oyuncu Perihan Savaş, oğlu Savaş Zafer'i evlendiriyor. Basın mensuplarına açıklama yapan usta oyuncu Perihan Savaş, Ocak ayında evleneceklerini açıkladı. Savaş, oğlundan torun beklediğini de dile getirdi.

 

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Perihan Savaş,39 yaşındayken eşini kaybetmişti.Yılmaz Zafer'in oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz mayıs ayında Melis Ketenci ile nişanlanmıştı. Usta oyuncu, “Kısmetse ocakta evlenecekler. Savaş’tan da torun bekliyorum” dedi. Perihan Savaş, kendisi gibi oyuncu olan Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen 28 yaşındaki oğlu Savaş Zafer'in evleneceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Sanatçı, "Kızım Melek Zübeyde’den üç tane torunum var. Yakın zamanda oğlumu evlendiriyorum. İnşallah ondan da bir torun bekliyorum. Nişan bitti, sıra düğüne geldi. Ocak ayı içerisinde evlenecekler" dedi.

Muhabirlerin, "Uzun süredir dinlenmeden projelerde rol alıyorsunuz. Hiç ara vermeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Savaş, "Ben çalışmayı çok seviyorum. Ben çalışmayınca kendimi rahat hissetmiyorum. 5 yaşından beri çalışmaya alışık olduğum için 'Hep çalışmam lazım' diyorum kendime. Yıpratıcı yanları oluyor tabii ki" ifadelerini kullandı. Perihan Savaş, "Benim için çok enteresan. 9 Kasım'da eski eşim Yılmaz'ı  kaybettik. 10 Kasım'da kızım doğdu, onun doğum günü. 7 Kasım'da da torunumun doğum günüydü. Kasım ayı hem mutluluk hem de hüzün ayı... Yılmaz'ı kaybedeli 27 yıl olmuş. Tabii ki özlem farklı ama ertesi gün de mutluluk oluyor. Kızımın doğum gününü kutluyorum. Kızım da çok severdi Yılmaz'ı" dedi.