Şişli'deki özel bir hastanenin kulak burun boğaz uzmanı olan Prof. Dr. Burak Erdamar, motosikletiyle yol kenarındaki bir kamyonete arkadan çarptı. Hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Erdamar, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul Şişli'de bir özel hastanede KBB Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Burak Erdamar, geçirdiği motosiklet kazası nedeniyle yaşamını yitirdi.

Piyalepaşa Bulvarı Mecidiyeköy yönünde, arıza nedeniyle yol kenarında park hâlinde bulunan kamyonete arkadan çarpan Erdamar ağır yaralandı. Kamyonet sürücüsünün haber vermesi üzerine olay yerine intikâl eden ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Prof. Dr. Burak Erdamar, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

Prof. Dr. Burak Erdamar kimdir?

Prof. Dr. Burak Erdamar 1968 yılında New York’ta doğdu. 1988-1994 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 1994-1998 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi aldı.

2003 yılında doçent, 2017 yılında profesör ünvanına sahip oldu. 1998-2002 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı.

İngilizce ve Fransızca bilen Prof. Dr. Burak Erdamar 2002 yılından bu yana Memorial Şişli Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı olarak hizmet veriyor.