Radamel Falcao transferinde mutlu sona çok yaklaşan Sarı-Kırmızılı takım iddialı oyuncuyu kadrosuna katarak iddialı bir hamle yapmayı bekliyor. Radamel Falcao transferini ileri seviyeye taşıyıp KAP'a bildirdiğini açıklayan Sarı-Kırmızılı takım, transferde son 2 gün boyunca gaza bastı!

 

Kolombiya'nın ünlü futbol yıldızı Radamel Falcao'yu bugün İstanbul'a getireceğini kesinleştirmiş olan Sarı-Kırmızılı takım, orta saha, stoper, sol bek takviyelerini düşündüğünü de açıkladı. Galatasaray'ın orta saha transferi için ise ilk tercihinin Manuel Fernandes olduğu söylendi. Açıklanan son dakika gelişmelerine göre sarı-kırmızılı takım, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes transferinde büyük adımlarla ilerledi.


Orta sahaya takviye istediğini ifade eden Fatih Terim'in açıklamasıyle beraber sarı-kırmızılı takım harekete geçti ve büyük işbirliği içinde oyuncuyla anlaşma çalışmalarına başladılar. Sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi sezonunu işin içine katarak başka kulüpleri de büyük ölçüde istedikleri Portekizli futbolcu Manuel Fernandes ile olumlu sonuca çok faza yaklaştıklarını açıkladı. Transferde yaklaşık olarak 1,9 milyon Euro eksi bakiyede olduğu bilinen sarı-kırmızılı takım, ayrılacak olan oyuncularına göre sol bek ve stoper transferlerine hazırlanmaya başladı.