Vizyoner yatırımlarıyla yurt içinde ve yurt dışında Türkiye ekonomisine olumlu katkılar sağlayan iş insanı Recep Ercan Keskin akıllı tarım projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparken çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Türkiye’de tarım alanlarındaki yatırımlarıyla bu sektördeki en büyük şirket olan Keskin Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin çeşitli sektörlere yaptığı sıradışı yatırımlarla vizyonunu ortaya koyarken bir çok girişimciye de örnek olmaya devam ediyor. İş hayatına atıldığı günden beri ülkenin kalkınması için yenilikçi projeler üreten Keskin, özellikle sanayi alanında yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Miami Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu olan Keskin, 2010 yılında Keskin Holding’i hayata geçirmiş. Ancak enerji, yatırım, emlak ve inşaat sektörlerinde yoğunlaşmasına rağmen aile mesleği tarımdan hiçbir zaman vazgeçmemiş.

 

GIDA KRİZİNDEN GÜÇLÜ ÇIKARIZ!

 

Özellikle yazılım konusunda iddialı olan Recep Ercan Keskin, bu yeteneğini akıllı tarım uygulamaları geliştirerek ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Üstün teknoloji kullanarak yetiştirdikleri tarım ürünlerini 21 ülkeye ihraç eden Keskin, dünyada baş veren gıda krizinden Türkiye’nin akıllı tarım sayesinde etkilenmeyeceğini hatta çok daha avantajlı bir konuma erişeceğini söyledi. 

 

Aynı zamanda hayırseverliği ile tanınan başarılı işadamı, her yıl yetenekli öğrencilere burs veriyor. Milliyetçi ve muhafazakar bir işadamı olarak tanınan Recep Ercan Keskin, ülke olarak çok zor bir dönemden geçtiğimizi belirtirken bu zorlu virajdan ancak istikrarlı bir yönetimle hasar almadan çıkılabileceğini savundu.

 

RECEP ERCAN KESKİN KİMDİR?

 

Recep Ercan Keskin (d. 6 Ağustos 1973) Türk iş insanı. Recep Ercan Keskin Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Türkiye’nin en büyük tarım grubuna sahip Keskin Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olan Recep Ercan Keskin eğitimini Miami Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamlamıştır. Kariyerinde birçok ödülün sahibi olan iş insanı Recep Ercan Keskin 2014 yılında En İyi Genç Girişimci ödülünü kazanmıştır.  1996 yılında NextKey Uydu Sistemleri şirketini kurarak iş dünyasına adımını atan Recep Ercan Keskin sonrasında Türkçe “Gezi Otobüsü” anlamına gelen Sightseeing Bus konseptini Türkiye’ye getirmiştir. 2010 yılında Keskin Holding’i kuran Recep Ercan Keskin gayrimenkul, akaryakıt, enerji, inşaat, turizm, tarım sektörlerinde yatırımlarına devam etmiştir.