Remy Chelsea'den ayrılma kararı aldı

Aboubakar konusunda Porto ve Lorient'la bir türlü anlaşma sağlayamayan Beşiktaş'ta hedef Loic Remy olurken, Fransız forvetin de kesin olarak Chelsea'den ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Remy için kısa süre içerisinde girişimlere başlayacağı bildirildi.

 

Diego Costa konusunu hala çözüme kavuşturamayan, Aboubakar transferinde ise hem Porto hem de bonservisin yüzde 40'ına sahip olan Lorient'la bir türlü anlaşamayan Beşiktaş'ta ehdef Loic Remy olurken, Fransız yıldız da istenmediği Chelsea'den ayrılma kararı aldı.

 

Hazırlık kampına gidiyor 

 

30 yaşındaki forvetin, Antonio Conte'nin onu istememesinin ardından kesinlikle Chelsea'den ayrılma kararı aldığı ancak transfer görüşmeleri esnasında da takımının Çin'deki hazırlık kampına gideceği belirtildi. 

 

İlk 11 istiyor

Remy'nin Diego Costa'nın da takımdan ayrılacak olmasına rağmen ilk 11 için hiçbir umudunun olmadığı ve mutlaka oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bildirildi. 

 

2 gol attı, formunu gösterdi

Maviler'le 1 sene daha sözleşmesi bulunan Loic Remy geçen hafta Chelsea'nin Fulham'la yaptığı ve 8-2 kazandığı hazırlık maçında 2 gol atmıştı.