Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, eski milli kalecinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve hastaneye yatırıldığını açıkladı.

Işıl Reçber, eşinin her şey normal ilerlerken birden gelişen semptomlar nedeniyle hastaneye kaldırıldığını söyledi. 

Rüştü Reçber'in eşi sosyal medyada paylaştığı mesajda, "Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüştü'yü Kovid-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor, Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin. Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek. Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli..." ifadelerini kullandı.

Rüştü Reçber, kimdir?

Rüştü Reçber; 10 Mayıs 1973 tarihinde Türkiye’nin Antalya şehrinin bir ilçesi olan Korkuteli’nde dünyaya gelmiştir. Eski bir profesyonel futbolcu olan Rüştü Reçber, 1.87m boyundadır ve faal kariyeri süresince formasını giydiği bütün kulüplerde kaleci olarak görev yapmıştır. Profesyonel futbol hayatına Türkiye’de başlamış olan Rüştü Reçber, Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu gelmiş geçmiş en iyi kaleci olarak kabul edilmektedir.