Rüyada Kartal Görmek

Rüyada kartal görmek şeref ve itibara, güzel bir şekilde anılmaya, övgüyle söz edilmeye, üst makama yükselmeye, halkın övgüsüne mazhar olmaya, yolculuğa ve resmi işlere işarettir. Kartal ülkeyi yöneten kişiye de işaret eder. Rüyada eve bir kartal konması devlet kuşu ve talihli günler demektir. Kartalı sevk ve idare etmek yahut onun üzerinde uçmak kişinin şeref ve yüceliğe kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada yükseklerde uçan kartal görmek, başarının işaretidir. Hayallerinizi gerçekleştirecek ve büyük başarılara imza atacaksınız anlamına gelebilir. Rüyada bir kartala rakip olarak gökyüzüne kadar yükseldiğini görmek, uzun bir yolculuğa işaret edebilir. Rüya sahibi bu sefer esnasında nimet, şeref ve mala nail olur.

Rüyada Kartal Yakalamak

Rüyada eliyle büyük bir kartal yakalamaya çalışmak güç, başarı, güçlü çevre, iyi bir ünvan olarak adlandırılır. Rüyada beyaz kartal görmek, kuvvetli, heybetli, savaşabilir biriyle tabir olunur. Bir kartalı olup kartalın da kendisine itaat ettiğini gören, devlet adamlarına yakın ve arkadaş olur.

Rüyada kartal yavrusu yakalamak da kartal yakalamak gibi yorumlanır. Rüya tabircilerine göre rüyada büyük kartal yakalamanın manası; kişinin bulunduğu ortamda büyük bir lider olacağı demektir. Hanesinde hasta olan biri için rüyada kartal yakalamak, hastalığı olan bu kimsenin şifa bulacağına işaret eder.

 

Rüyada kartal saldırması

 

Öncelikle Her Rüya iyi yorumlanmalıdır. Ve Rüyanın sonunda ne olduğu önemlidir. Bir kişi rüyasında kendine kartal saldırdığını görürse bazı sorunlara karşı dikkatli olmalı ve temkinli yaklaşmalıdır. Bir kartalın kendisine pençesiyle vurduğunu gören, yahut rüyada kartalın saldırısına uğramak, devlet işlerinde dikkat etmelidir resmi işlerini düzenli yapmalıdır. Bir başka rivayete göre de rüyada kişiye bir kartal saldırması görse, işlerinde dikkatli olmalı üstlerine karşı sorumluluğunu iyi yerine getirmelidir. Çevrenizde sizi rahatsız eden kişilere karşı daha sakin ve anlayışlı davranarak onlardan biraz uzak durmanız önerilir. Eğer kartal yavrusu kendisini tırmalasa, sıkıntılarının bir an önce gitmesi için dua etmesi önerilir.