Saç sağlığı adına yapılan yanlışlar

Saç sağlığımızı koruyalım derken yaptığımız yanlışlar saçlarımızın tamamına sebep olabilir. Saçlarımız en önemli aksesuarımız iken kabusunuz olmasın!

Saçlarınızda dökülme probleminiz varsa 10 günden fazla süren dökülmelerde mutlaka bir dermatoloğa görünmeli ve kan değerlerinize baktırmalısınız.

Bu süreçte saçlarınızın yağlanmamasına dikkat etmeli ve günlük veya gün aşırı temizliğinin yapılması büyük önem taşımaktadır.

Dökülme karşıtı ürünler kullanılmalı ve varsa vitamin eksikliğinin giderilmesi gerekmektedir. Genetiğinizde dökülme ve saç seyrelmesi var ise bu süreçlerde ara ara mezoterapi ve PRP yaptırılmalı ve mümkün olduğunca saç destek vitaminleri gıda takviyesi olarak tüketilmesi saç bakımı acısından fayda sağlayacaktır. Bu süreçte Masshile saç bakım Şampuanı ve Toniği ile  gerçekleştirilmiş efsane bir formül olup tüketicilerin huzuruna sunulan dökülme karşıtı, vitamin yüklemesi yapan  sağlıklı bir bakım ürünüdür.

Podyumdaki mankenler gibi, ışıl ışıl saçlarımızı savurarak yürümeyi hayal etmeyenimiz var mıdır? Hepimiz yıpranmış saçlarımızdan, kırık saç uçlarından şikâyetçiyiz ama bakımı göz ardı edip bu sorunun çözümünü hep başka yerlerde arıyoruz

Bayanlarda yapılan yanlış işlemler , sürekli kullanılan saç şekillendiricileri , uygulanan bitkisel ve kimyasal yanlış bakımlarda cabası bu süre boyunca emek ve sonuç alamamak  kişileri hüsrana uğratıyor. Oysaki Masshile seramid içeriği ile saça kaybettiği sağlığı geri kazandırırken şampuan ve tonik ile birlikte  kısa sürede toparlanan sağlıklı saçlara ulaşmanız mümkün olabiliyor.

Kaş ve kirpiklerinize ömürlük bakım sunan masshile kaş ve kirpik vitamini uygularken uyulması gereken püf noktalar.

Öncelikle kirpik bakımında miktarı çok az tutmalı ve kirpik uçlarına uygulanmalıdır.

Her akşam düzenli ve temiz kirpiklere uygulayacağınız  Masshile  kaşlarda ise dermaroller ile uygulanmaktadır. Bir kutusu  30 ml olup yağ karışımı oldukça bereketli bir üründür.