Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Selin Yeninci, önceki gün katıldığı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde tarzıyla dikkat çekerken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Selin Yeninci, önceki gün katıldığı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde tarzıyla dikkat çekerken sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Selin Yeninci, önceki gün katıldığı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde tarzıyla dikkat çekerken sosyal medyada gündem oldu.  

 

Tarzı dikkat çekti!

 

Altın Portakal Film Festivali'ne giden oyuncu Selin Yeninci, dikkatleri üzerine topladı. Festivalde kıyafetiyle çok konuşuldu. Selahattin Paşalı, Erol Babaoğlu ve Selin Yeninci  gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kurak Günleri adlı film, Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller aldı. Bir Zamanlar Çukurova diziyle büyük çıkış yakalan Yeninci, oyunculuğuyla büyük beğeni toplamıştı. Daha önce ünlü oyuncu estetik yaptırdığı için gündeme gelmişti.Beyaz ceketiyle beğeni topladı.