Gündemde Yerini Alan Bir Aşk Hikayesi Daha! Mert Demir’in “Ateşe Düştüm” Şarkısında Serenay Sarıkaya Back Vokallik Yaptı. İşte Detaylar...

 

Gündemde yerini alan bir aşk hikayesi daha! Mert Demir’in “Ateşe Düştüm” şarkısında Serenay Sarıkaya back vokallik yaptı. Bu durum ikili arasında aşkın alevlenmesine neden olup birbirini tanıma aşasında oldukları öğrenildi. 

Hürriyet.com yazarı İsmail Bayrak’ın aktardığına göre, Serenay Sarıkaya yeni aşkını müzik dünyasından buldu. Mert Demir’in “Ateşe Düştüm” şarkısına back vokallik yaptığı ortaya çıktı. 

 

BİRBİRİMİZİ TANIMA AŞAMASINDAYIZ

 

Yoğun çalıştığı için aşka zaman ayıramadığını söyleyen Sarıkaya, “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna “Kim olsun, hangi ara olsun? Yalnızlık çok güzel” cevabını vermişti. Fakat Demir’in “Ateşe Düştüm” şarkısına back vokallik yapması duygusal bağların oluşmasına neden oldu. Sarıkaya ve Demir çevresine konu hakkında kesin yanıtlar vermeyerek, “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” diyor. 

 

ÖNCE ANTİDEPRESAN ŞİMDİ ATEŞE DÜŞTÜM

 

Mabel Matiz’le düet yaptığı “Antidepresan” şarkısıyla şöhreti yakalayan Mert Demir şimdi ise “Ateşe Düştüm” şarkısıyla müzik severlerin beğenisi topluyor.