Al Sana Haber programında yaptığı dikkat çeken yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seyhan Soylu, yaptığı açıklamada Emir Sarıgül ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. 

 

Al Sana Haber programında yaptığı dikkat çeken yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seyhan Soylu, yaptığı açıklamada Emir Sarıgül ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seyhan Soylu, yaptığı açıklamada Emir Sarıgül ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu.

 

seyhan soylu dan olay emir sarigul iddiasi

 

Sibel Can kıyameti kopardı! 

 

Seyhan Soylu yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde önemli bir restorana gidiyorlar; Hürriyet Gazetesi'ndeki bir gazeteciyle buluşuyorlar. Yanlarında da Selin Ciğerci var. Selin Ciğerci, Gökhan'dan hemen önce Emir Sarıgül'e yazılıyor. Emir Sarıgül'den pahalı bir mont istiyor. Gazeteci de Selin'i tanıştırdığı için cep telefonu istiyor. Bu Sibel Can'ın kulağına gidiyor. Selin Ciğerci'yi arayıp ağzına gelen küfürleri sayıyor. Aradan 4 gün geçiyor. Selin, Gökhan'la barışıyor…"ifadelerini kullanırken bu sözler sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.