Fenoreporter'ın aktardığına göre, Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmek için gün sayıyor. 

 

Şeyma Şubası geçtiğimiz ay Mohammed Alsaloussi ile evleneceklerini düğün davetiyelerini paylaşarak sosyal medya hesabında duyurdu. Subaşı’nın 5 Mayıs 2023 tarihinde Fas’ın Marakeş şehrinde sadece aile ve yakın arkadaşlarıyla düğün yapacağı biliniyor.

 

Evlilik hazırlığında olan fenomen Amanyara’da bekarlığa veda partisi düzenledi. Subaşı’nın partide giydiği mini beyaz elbise kısa duvağıyla dikkat çekti. 

 

 

Instagram Hesabında 2.9 milyon takipçisi bulunan fenomen, o anları sevenlerin beğenisine sundu. Peş peşe yayınladığı fotoğraflara, "Paylaşacak o kadar çok şey var ki... Kendime saklayacak da çok şey var. Burada süslü kelimeler kullanmayacağım; ama bugün saf neşe, memnuniyet, hoşnutluk ve tatmin doluydu. Her an için minnettar olmaya devam edeceğim..." notunu düştü.  Kısa sürede büyük beğeni toplayan fotoğraflara takipçileri tebrik yorumları yağdırdı.