Show TV'nin yeni dizisi Aile'nin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'nun başrolünde olduğu dizide ona eşlik edecek kadın oyuncu ise Özge Özpirinçci oldu. Daha öncesinde Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245'te beraber rol almışlardı. Şimdilerde ise Aile dizisinde beraber oynayacaklar.

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisinde başrolü paylaşacaklar. Kral Kaybederse dizisinden senaryo yüzünden ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ yapım şirketi Ay Yapım'ın teklifini kabul etti. Kerem Çatay'ın geçen aylarda kendisine sunduğu Aile dizisi teklifini kabul etmişti. Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizinin ara verilen hazırlıklarına bu haftadan itibaren başlanıyor. Dizide Aslan adlı kalabalık bir ailesi olan Volta gece kulübü işletmecisine hayat verecek olan Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Özge Özpirinçci oldu. Aile dizisinde Aslan kalabalık bir ailenin biricik oğludur. Hülya’nın oğlu olan Aslan oldukça sinirli ve bıçkın bir adamdır. Aslan hem ailesinin sıkıntıları hem de iş hayatının sıkıntıları ile ilgilenirken psikolog Devin’e aşık olacaktır.

Oyuncu kadrosunda ise; Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Mustafa Üstündağ, Burak Sergen, Uğur Yıldıran, Yüsra Geyik, Erdal Yıldız ve Elif Korkmaz vardır. Yakında Show TV başlayacak olan dizinin cast çalışmaları hala sürüyor.