Komedi türünden olan sinemaseverlerin heyecanla beklediği 'Sil Baştan Kaynanam' bugün vizyona girdi. Alper Saldıran ve Algı Eke'nin başrollerinde oynadığı filmin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler vardır? Cevabı haberimizde...

 

Sil Baştan Kaynanam filmi bugün vizyona girdi. Komedi türünden olan filmin yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor. Filmin senaryosunu ise Barış Başar yazdı. Filmin konusu şu şekildedir; evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan Ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası Ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada Ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.

 

 

 

Filmde, Alper Saldıran Ünal karakterine, Algı Eke Ceylan karakterine hayat vermektedir. Oyuncu kadrosunda ise; Zeynep Eronat, Asuman Dabak, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Gökçe Özyol gibi pekçok ünlü yer almaktadır.

 

Fragmanı izlemek için; SilBaştanKaynanam