Siyah-beyazlı yönetim, ara transfer döneminde kadroya maliyetsiz şekilde güç katmak için yeniden Avrupa pazarına yöneldi. Gelen bilgilere göre Beşiktaş, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katabileceği iki Alman oyuncu için temaslarda bulunuyor.
Beşiktaş’ın gündemindeki isimlerin, Premier League’de forma giyen iki tecrübeli futbolcu olduğu öğrenildi. West Ham United’ın golcüsü Niclas Füllkrug ile Manchester City’nin file bekçisi Stefan Ortega, yönetimin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.
Füllkrug bu sezon İngiltere’de beklenen süreleri alamazken, Ortega da City’de genellikle yedek kalıyor. Her iki oyuncunun da düzenli oynayabilecekleri bir takıma gitmeye sıcak baktıkları belirtiliyor.
Kulüp, mali yapıyı zorlamamak adına iki oyuncuyu da “bedelsiz” olarak kadroya katmayı hedefliyor. Füllkrug’un West Ham ile yollarını ayırmaya yakın olduğu; Ortega’nın ise sezon sonunda serbest kalma ihtimali nedeniyle Beşiktaş’ın takip listesinde bulunduğu aktarılıyor.
Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarını sessiz şekilde yürütüyor ancak iki oyuncuyla da iletişim kurulduğu ifade ediliyor.
Siyah-beyazlıların, deneyimli bir santrfor ve güven veren bir kaleci takviyesiyle kadro derinliğini artırmak istediği biliniyor. Alman futbol okulundan yetişmiş iki isimle yapılacak böyle bir operasyonun, kadronun rekabet seviyesini yükselteceği değerlendiriliyor.
Görüşmelerin seyri, kulüplerle yapılacak temaslar ve oyuncuların mevcut sözleşme süreçlerine bağlı olarak netlik kazanacak. Beşiktaş’ın, Ocak ayında transfer penceresi açılır açılmaz bu dosyaları sonuçlandırmayı hedeflediği belirtiliyor.

